AX1 1601 (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)

Jeppes sista seriematch på Stadsparksvallen

2021-11-20

Det blev förlust med 1-2 i söndagens hemmamatch mot AFC Eskilstuna.

Det började bra med att Marko Nikolic pricksköt 1-0 i slutet av första halvlek vilket också var resultatet in i pausen. Dessvärre kunde bortalaget kvittera i inledningen av andra halvlek och även göra ytterligare ett mål under andra halvlek och förlusten skrivs till 1-2.

Innan matchen hyllades Jesper Svensson för sina 13 år och över 300 seriematcher i den gröna tröjan. Green Machine levererade som vanligt ett mäktigt TIFO och klubbens ordförande Mats Tidstrand tackade “Jeppe” för hans enastående insatser, på och utanför planen, under de år han varit aktiv i klubben.

Under stående applåder hyllades “Jeppe” med orden:

“Efter 13 år och över 300 tävlingsmatcher tackar vi i dag av en av klubbens gröna legender. Jesper “Jeppe” Svensson är en av klubbens största spelare i modern tid och kommer utan tvekan att vara saknad.

Vi ställer oss upp och hyllar “Jeppe” med en stor applåd.”