AX3 4192 (1)

Oavgjort i Borås efter sena mål

2022-07-19

J-Södra spelade 1-1 i tisdagens match mot Norrby. Detta efter två mål under matchens sista tio minuter. Assad Al Hamlawi gjorde sitt första mål för Södra när han räddade en poäng.

Det var en riktigt jämn match som egentligen hade kunnat sluta hur som helst när J-Södra besökte Norrby på Borås Arena.

Det var mållöst efter den första halvleken, där Södra skapade några fler chanser mer än hemmalaget. I den andra halvleken var det Norrby som tog över och mycket av spelet var på Södras planhalva. Arvid Eriksson, som debuterade i segermatchen mot Östersund, spelade åter från start och gjorde det bra - dock blev han utbytt på grund av skada i den 66:e minuten.

I den 69:e minuten fick Norrby ett bra läge men Felix Jakobsson stod för en riktigt vass fotparad. I den 80:e minuten gjorde dock hemmalaget 1-0. Men Södra kunde replikera när Assad Al Hamlawi kvitterade i den 87:e minuten - hans första mål i Södratröjan.

För herrarnas del gäller det nu att ladda om, nästa match spelas på lördag, hemma mot Dalkurd. Matchen börjar 17:00.