210804 Daniel Sta Hl Webb 0006

Publikinformation: GAIS (H)

2023-11-04

På söndag klockan 13.05 är det äntligen dags för hemmamatch igen. I nyheten följer information till dig som ska på Jönköpings Södra IF-GAIS på söndag.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Stadsparksvallen öppnar 60 minuter innan matchstart. Du skannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt. 

Samtliga entréer är bemannade med full styrka för att underlätta insläppet för alla åskådare, vi uppmanar alla som ska på matchen att komma i god tid till avspark för att slippa köbildning.

Insläppet till hemmastå (GM) öppnar 90 minuter innan matchstart på söndag. På övriga sektioner gäller fortfarande 60 minuter innan matchstart.

Biljetter kan fortfarande köpas genom att klicka här

TOTALT VÄSKFÖRBUD PÅ STADSPARKSVALLEN

Polismyndigheten har meddelat att det från och med nu råder totalt väskförbud i Superettan. Förbudet gäller större evenemang, som konserter, festivaler och idrottsevenemang.

Väskförbudet innebär att inga väskor får tas med in på arenan, oavsett storlek. Det gäller även plastpåsar. Polismyndigheten anger den ökande terrorhotnivån som bakgrund till förbudet.

Undantag görs endast för personer som av medicinska skäl måste ha med en väska.

För Jönköpings Södra IFs del blir den första matchen med de nya riktlinjerna på söndag hemma mot GAIS.

MAT OCH DRYCK

Samtliga kioskerna på Stadsparksvallen är öppna från klockan 12:00 förutom dem på hemmastå (GM) som öppnar klockan 11:30. I kioskerna finns det korv med bröd, godis, folköl med mera. Stötta föreningen genom att handla i kiosken!

PARKERING

Det är begränsat med parkeringsmöjligheter vid Stadsparksvallen och därför vill vi uppmana att så många som möjligt tar sig till arenan genom att gå, cykla eller använda kollektivtrafik. Närmaste större parkering är Västra torget.

Fler nyheter

Till alla nyheter