Frank

Frank Pettersson lämnar Jönköpings Södra

2021-12-07

Målvakten Frank Pettersson, kom tillbaka till Jönköpings Södra inför säsongen 2018 och har ett kontrakt som löper ut vid årsskiftet.

Nu står det dock klart att det inte blir någon förlängning i klubben.​

Frank Pettersson gjorde en säsong i Jönköpings Södra 2012, därefter följde fem säsonger i Dalkurd innan han återvände till klubben inför säsongen 2018. Under åren i klubben har Frank vaktat målet 122 gånger och har varit en viktig kugge i laget.

Jönköpings Södra har nu inlett en process för att hitta en långsiktig lösning på målvaktsfrågan, vilket kommer att innebära en yngre målvaktsduo än lösningen som har funnits i truppen under 2021. Med anledning av detta väljer klubben att inte förlänga Frank Petterssons avtal.

- Tack alla lagkamrater, ledare och fina människor runt Jönköpings Södra för den här tiden. Jag är stolt och tacksam att få vara en liten del av föreningens fina historia. Stort tack också till våra supportrar som har stöttat oss i både roliga och tuffa tider – jag kommer att sakna att spela framför er! Jag önskar alla gröna lycka till och ett fint jubileumsår nästa säsong, säger Frank Pettersson.

Klubben vill tacka Frank för hans insatser i den gröna tröjan och önska honom all lycka i framtiden!

Fler nyheter

Till alla nyheter