AX2 1234

Hossin Lagoun förstärker målvaktssidan

2022-06-27

Hossin Lagoun förstärker målvaktssidan i herrlaget. Detta då Alex Nilsson inte är spelklar förrän till matchen mot Dalkurd 19 juli.

Hossin Lagoun spelade en dryg halvtimme i träningsmatchen borta mot Helsingborgs IF förra veckan. Nu är han spelklar för Jönköpings Södra och kommer att stärka upp truppen på målvaktssidan fram till dess att övergångsfönstret öppnar.

Alex Nilsson, som tidigare har meddelats, är klar som ny målvakt säsongen ut. Då Alex är kontrakterad av Helsingborgs IF och är över 22 år är det inte möjligt att få honom spelklar förrän sommarfönstret öppnar, vilket det gör 15 juli. Med anledning av detta har klubben valt att plocka in Hossin Lagoun, som är kontraktslös sedan i höstas, för att stärka upp med ytterligare en målvakt.

Hossin har erfarenhet av spel i både Superettan och Ettan, och spelade senaste säsongen med Assyriska FF i Södertälje. Som kontraktslös spelare har han varit möjlig att registrera för spel, något som har gjorts och Hossin Lagoun är med i truppen mot Örgryte 28/6.

Fler nyheter

Till alla nyheter