PHOTO 2022 11 21 14 27 11

Jesper Manns återvänder till J-Södra

2022-11-21

Jesper Manns representerade Jönköpings Södra IF i Superettan 2013 och 2014, och har därefter spelat i Elfsborg, Kalmar FF och AFC Eskilstuna.

Nu står det klart att Manns återvänder för spel i den gröna tröjan.

Jesper Manns debuterade i elitfotbollen 2013, under en säsong där det blev nio matcher för Jönköpings Södra IF. Året efter tog han en ordinarie plats i laget som kom på fjärde plats i serien. Inför säsongen 2015 köpte Elfsborg loss Jesper, en klubb som han sedan tillhörde fram till 2019. Sista säsongen på kontraktet i Elfsborg spenderades på lån i Kalmar FF, innan Jesper återvänder till hemstaden Eskilstuna för spel i AFC.

Nu är det klart att Jesper Manns nästa klubbadress blir Jönköpings Södra IF. Klubben och spelaren har kommit överens om ett tvåårsavtal och Jesper ansluter i samband med uppstarten i januari.

- Jesper är definitionen av en lagspelare. En spelare som gör sina medspelare bättre. Jesper är en väldigt följsam försvarare som har sina absoluta styrkor i sin snabbhet och styrka, säger Junes Barny.

- Jag är väldigt glad och stolt över att tillhöra Jönköpings Södra IF igen. Det är mycket som hänt sedan jag var i klubben senast men ser fram emot en ny säsong med mycket glädje och underhållande fotboll, säger Jesper Manns.

Vi hälsar Jesper varmt välkommen tillbaka till Jönköpings Södra IF.

 

Fler nyheter

Till alla nyheter