Oscar (1) (1)

Óscar García Rodriguez ny huvudtränare

2022-04-21

Den tidigare assisterande tränaren Óscar García Rodriguez blir ny huvudtränare för herrlaget, en roll som han axlar från och med dagens träning.

Óscar García Rodriguez tar över som ny huvudtränare i Jönköpings Södra. Till sin hjälp får han Mustafa Ismail som assisterande tränare och Caique Müller, som kommer att lägga fokus på fys och återhämtning.

- Óscar har under sin tid i klubben visat vilken fotbollskunskap han besitter, något som vi anser kommer att leda till att vi vinner fler fotbollsmatcher i det korta och långa perspektivet. Till sin hjälp får han Mustafa Ismail, som tar klivet upp från akademin fullt ut och blir assisterande tränare. Mustafa har fina kvalitéer som tränare, och vi är säkra på att han och Óscar kommer att ha ett fint samarbete. Ny i klubben är Caique Müller, som kommer att arbeta med spelarnas fysiska status. Caique har en bred erfarenhet från arbete inom fotboll, både i Allsvenskan och i brasilianska klubbar. Vi ser dessa tre, tillsammans med vår nya målvaktstränare och vår befintliga stab med John Ahlström, Christoffer Holmgren och Johan Lindblom, som en stark stab att föra laget och klubben framåt, säger Sebastian Lagrell.

Intervjuer med staben kommer att komma upp på hemsidan inom kort.

Fler nyheter

Till alla nyheter