20221011 18.15.51 1455 Webb

Publikinformation: BK Olympic (H)

2024-03-27

På lördag klockan 16:00 är det äntligen dags för hemmapremiär på Stadsparksvallen. I nyheten hittar du information till dig som ska på Jönköpings Södra IF - BK Olympic på lördag.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Stadsparksvallen öppnar 60 minuter innan matchstart. Du skannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt. 

Samtliga entréer är bemannade för att underlätta insläppet för alla åskådare, vi uppmanar alla som ska på matchen att komma i god tid till avspark för att slippa köbildning.

Biljetter kan fortfarande köpas genom att klicka här

FORTSATT VÄSKFÖRBUD PÅ STADSPARKSVALLEN

Polismyndigheten meddelade under slutet på säsongen 2023 att det råder totalt väskförbud på idrottsarrangemang. Förbudet gäller större evenemang, som konserter, festivaler och idrottsevenemang.

Väskförbudet gäller fortfarande på Stadsparksvallen och innebär att inga väskor får tas med in på arenan, oavsett storlek. Det gäller även plastpåsar.

Undantag görs endast för personer som av medicinska skäl måste ha med en väska. Detta måste kunna intygas i entrén eller genom att mejla till bygdenslag@j-sodra.se inför match.

MAT OCH DRYCK

Samtliga kioskerna på Stadsparksvallen är öppna från klockan 15:00. I kioskerna finns det hamburgare, korv med bröd, godis, folköl med mera. Stötta föreningen genom att handla i kiosken!

PARKERING

Det är begränsat med parkeringsmöjligheter vid Stadsparksvallen och därför vill vi uppmana att så många som möjligt tar sig till arenan genom att gå, cykla eller använda kollektivtrafik. Närmaste större parkering är Västra torget.

Fler nyheter

Till alla nyheter