E9205E25 F867 4493 99CF 092BADCCAD72

Två spelare klara på lån

2023-02-12

I dag står det klart att herrtruppen förstärks med ytterligare två spelare inför den stundande säsongen.

Det är Filip Möller Delaveris (till vänster) som lånas in från norska Brann och August Karlin (till höger) som lånas in från Malmö FF.

Filip Möller Delaveris är en 22-årig norsk yttermittfältare som lånas in från Brann för hela säsongen 2023. August Karlin är en 19-årig defensiv mittfältare som lånas in från Malmö FF i första hand fram till sommaren. Karlin var ifjol utlånad till BK Olympic där han noterades för 27 matcher i Ettan Södra. Junes Barny kommenterar spelarna på följande vis:

- Filip är en spelare med spännande egenskaper. En yttermittfältare med en väldigt bra fysik och ett bra avslut. Han slog igenom tidigt i Elitserien och blev såld till Holland. Därefter har han haft lite tuffare år men är fortfarande i en intressant ålder. Vi hoppas att han kan blomma ut rejält denna säsong. August är en central mittfältare som är väldigt bekväm med boll. En spelfördelare som kommer att passa väldigt bra in i vårt sätt att spela fotboll. En spelare som Malmö FF tror på väldigt mycket och hoppas kunna ta det sista steget i vår omgivning.

Båda spelarna förväntas vara spelklara till cupmatchen mot BK Häcken nästa lördag och vi hälsar dem varmt välkomna till Jönköpings Södra IF.

 

Image00001 Kopiera Image00001 (5)

Fler nyheter

Till alla nyheter