BILJETTER OCH FRIKORT

Biljetter till herrlagets matcher köps enklast digitalt. Två biljettluckor finns dock på Stadsparksvallen, en vid insläppet till södra läktaren och en vid insläppet till norra läktaren. Dessa biljettluckor öppnar en timme före match.

Fans 1000X450

Nu släpper vi årskorten för säsongen 2023

En hel del av er har redan tecknat säsongskort tidigare, men för er som har avvaktat finns nu möjligheten att köpa här: https://jonkopingssodra.ebiljett.nu/ - Säsongskort.

För att köpa biljetter till enstaka herrmatcher kan ni köpa biljetter här: https://jonkopingssodra.ebiljett.nu - Biljetter

Självklart finns det också möjlighet att köpa årskorten via sportkontoret på Jordbrovallen, men vi rekommenderar att ni i så fall mailar först till Peter Karlsson (peter.karlsson@j-sodra.se).

I samband med att årskorten släpps har vi också en hel del nyheter att meddela. Vi har valt att differentiera priserna på sittplats, vilket gör att det finns fler möjligheter att köpa billigare biljetter än tidigare.

Priser 2023

Sittplats vuxen kategori 1 - 2775 kr
Sittplats pens./ung./stud kategori 1 - 2275 kr
Sittplats vuxen kategori 2 - 2275 kr
Sittplats pens./ung./stud kategori 2 - 1775 kr
Sittplats familjeläktare - 1275 kr
Funktionsnedsatt 1175 kr
Ståplats - 775 kr

Kategori 1: sektion B, K, L och M
Kategori 2: sektion A, G, I, J, N och O
Familjeläktare: sektion H

Inträde dammatcher - 80 kr

Vallen640x600
  • Årskortet ger inträde till både herr- och dammatcher
  • Årskortet ger även inträde till cup- & träningsmatcher
  • För barn och ungdomar upp till 12 år har fritt inträde till både herr- och dammatcher.
  • Ungdomskortet gäller för både herr- och dammatcher.
Pressinformation

Ackreditering för journalister och fotografer sker genom att ni mailar till bygdenslag@j-sodra.se (bygdenslag@j-sodra.se). Pressingången är på Stadsparksvallens södra sida, pressrummet och pressläktare finns på arenans huvudläktare.

Tänk på att ni måste bära ackrediteringsbrickan väl synligt under hela evenemanget och att ni måste lämna tillbaka brickan innan ni lämnar Stadsparksvallen.

Säkerhetsarbetet på arenorna i Allsvenskan och Superettan 2022

Svensk Elitfotboll och klubbarna i Allsvenskan och Superettan kommer under säsongen fortsatt att jobba aktivt för att skapa välkomnande, trygga, säkra och stämningsfulla arrangemang på landets arenor. I de fall ordningsstörningar sker kommer fokus att ligga på säkerhetsarbetet och på att identifiera och lagföra de individer som gjort sig skyldiga till lagöverträdelser.

Ni kan läsa om säkerhetsarbetet i sin helhet, här. 

20220806 16.08.40 0834 Webb
Tillsammans 1000X450