Love Damberg 20230512 183

LAGBILJETTER

Ta med dig laget till Stadsparksvallen och se underhållande grönvit fotboll!
Tävlingssäsongen är snart igång och premiärerna i Ettan södra och division 2 NÖ Götaland närmar sig – missa inte att boka dina lagbiljetter till säsongens matcher!

Att se Jönköpings Södra IF spela fotboll är ett perfekt tillfälle att skapa gemenskap i laget och samtidigt inspireras av våra spelare på planen. Vi erbjuder alla ungdomslag och andra ungdomsgrupper möjligheten att beställa lagbiljetter till våra dam- respektive herrmatcher på Stadsparksvallen.

Jönköpings Södra IF herr (Ettan södra)
Se grabbarna springa ut på Stadsparksvallen i jakten på topplaceringar. Erbjudandet gäller för ungdomar upp till och med 18 år. För att kunna köpa lagbiljetter är villkoret att laget eller gruppen består av minst 10 personer och att maximalt en tredjedel av totalantalet är vuxna. Platserna är på sittplats. 

Jönköpings Södra IF dam (Division 2 NÖ Götaland)
Se våra damer kriga hem 3 poäng tillsammans med sina lagkamrater i Division 2 NÖ Götaland. Lagbiljettserbjudandet gäller för ungdomar upp till och med 18 år. För att kunna köpa lagbiljetter är villkoret att laget eller gruppen består av minst 10 personer och att maximalt en tredjedel av totalantalet är vuxna. Platserna är på sittplats. 

Lagbiljetter är gratis*
*Lagbiljetter är gratis på samtliga evenemang.

Skicka din förfrågan till oss redan idag. I din förfrågan behöver vi kontaktuppgifter till dig som ansöker, antal barn och ledare som ska gå, vilken förening/grupp ni tillhör samt vilken/vilka matcher som ni önskar se. 
Skicka din förfrågan till biljett@j-sodra.se 
DSC 3290 2

UNGDOMSKORTET

Vi vill att alla fotbollsspelande ungdomar i Jönköpings kommun ska få möjligheten att gå på fotboll på Stadsparksvallen. Därför fortsätter vi erbjuda möjligheten till samtliga barn- och ungdomar att få sitt alldeles egna och personliga ungdomskort som ger fri entré på alla dam- och herrmatcher på Stadsparksvallen.

Nytt för i år är att ungdomskortet köps för 49 kr inkl. frakt och gäller på sektion O på norra läktaren. Ungdomar från 13 år och uppåt kan även välja hemmastå. Du väljer sektion själv i formuläret nedan.

Beställ ditt personliga ungdomskort genom att klicka här. 

SHOTBYOSCAR J Södra 02 10 2023 143

MATCHENS FÖRENING

Nu kör vi i gång matchens förening, en nyhet som gynnar din förening. Det enda du behöver göra är att tillsammans med din förening ansöka om att få komma till Stadsparksvallen för att uppleva grönvit fotboll!
Jönköpings Södra IFs mål med matchens förening är att fylla Stadsparksvallens läktare med ungdomar från hela bygden och vi ser gärna att din förening är på plats.

– Alla ungdomar får matchbiljetter. 
– Alla ledare, anhöriga betalar 100kr/biljett.

Ju fler ni får med er på fotbollståget, desto roligare!

Vill ni vara matchens förening?
Vi erbjuder:
  • Matchbiljetter till alla anmälda i föreningen (minimum 90 ungdomar).
  • Rabatterade biljetterpriser till ledare och anhöriga. 100kr/biljett.
  • En shout-out från speakern under match till alla matchbesökare.  
Låter det intressant? Anmäl din förening till vårt sportkontor på direkten.

Mejla namn på ansvarig, föreningsnamn, antal & kontaktuppgifter. Skriv matchens förening som rubrik i mejlet. 
Anmäl din förening genom att mejla till biljett@j-sodra.se 
20221011 18.15.51 1455 Webb