PARTNERS

Jönköpings Södras varumärke är starkare än någonsin. Anledningarna till det är vi mycket stolta över. Sedan 2006 är föreningen en del av den svenska elitfotbollen, vilket stärktes ytterligare under de allsvenska säsongerna 2016 och 2017.

AX1 1262

Bli en del av J-Södra IF

Partner

Jönköpings Södra IF är sedan 2006 en del av Svensk Elitfotboll (SEF). För att tillhöra SEF krävs det spel i Allsvenskan eller Superettan och det är de ligor klubben tillhört de senaste 15 åren.

Därtill tog föreningen under 2018 beslutet att starta ett damlag vilket innebar att vi under säsongen 2019 hade två damlag i två olika division 4-serier. Den sportsliga framgången har funnits med från start och efter två raka seriesegrar spelade damlaget hem en andraplats i division 2 för säsongen 2021.

Vår ungdomsverksamhet har utvecklats under ett antal år och i dag är vi certifierade av SEF. Det ger oss rätten att kalla oss för ungdomsakademi. Akademin utbildar fotbollsspelare, men vi lägger också stor vikt vid det sociala ansvaret för att kunna bidra till barnens och ungdomarnas personliga utveckling. I såväl A-lag som ungdomslag finns ett stort antal spelare från bygden. Det är också viktigt för oss och det är därför vår vision är just – Bygdens lag.

Den starka lokala förankringen och den nationella uppmärksamheten kring fotboll och Jönköpings Södra, skapar också en givande och kommersiell miljö för våra samarbetspartners. Vill du vara med?

Vår vision

Bygdens lag!

Fotbollen talar alla språk, och genom Bygdens lag väcker den drömmar, bygger gemenskap, når över generationer och bortom invanda mönster. Vår laganda samlar människor, idéer och möjligheter långt över planhalvor, läktare och nationsgränser.

Bygdens lag rymmer alla känslor, och här finns en plats för alla; medlemmar, supportrar, samarbetspartner, ledare och spelare.

Tillsammans lyfter vi fotbollen, föreningen och vår bygd.

Våra värderingar

Klubben är störst

Klubbmärket är det som binder oss samman och det som ger oss framgång. Klubben är större än laget och laget är större än individen.

Tillsammans

Tillsammans bygger vi omtanke, ärlighet och respekt. Vi är Bygdens lag och välkomnar alla som vill dela våra värderingar och målsättningar, oavsett social bakgrund, religiös åskådning eller etnicitet.

Vilja och ambition

Vilja att utvecklas och varje dag bli bättre finns i varje södrait. Ambition är en talang som kännetecknas av att träna hårt.

Föreningens ekonomiskt viktigaste samarbetspartner är ni som företräder Jönköpings näringsliv. Vi gör allt för att hålla kontakten med er och ni är alltid välkomna att höra av er till oss.
Mikael Andersson, marknadsansvarig, 070-365 70 80, mikael.andersson@j-sodra.se

 

 

Huvudsponsorer

Unibet Volkswagen Logo Atteviks
logo