MITT J-SÖDRA

Vår vision är – Bygdens lag. Det betyder att i våra A-lag, både för damer och herrar, skall det finnas så många spelare som möjligt från just bygden.

211023 Daniel Ståhl Print 20

Mitt J-Södra

Vår vision är – Bygdens lag. Det betyder att i våra A-lag, både för damer och herrar, skall det finnas så många spelare som möjligt från just bygden. Ännu viktigare är att föreningen lägger stor vikt vid det sociala ansvaret för att kunna bidra till barnen och ungdomarnas personliga utveckling. Sedan 2006 är föreningen en del av den svenska elitfotbollen, vilket stärktes ytterligare under de allsvenska säsongerna 2016 och 2017. Minst lika stolta är vi över att föreningens duktiga damer på kort tid avancerat genom seriesystemen och nu from 2022 spelar i div 1.

Vår vision

Bygdens lag!

Fotbollen talar alla språk, och genom Bygdens lag väcker den drömmar, bygger gemenskap, når över generationer och bortom invanda mönster. Vår laganda samlar människor, idéer och möjligheter långt över planhalvor, läktare och nationsgränser.

Bygdens lag rymmer alla känslor, och här finns en plats för alla; medlemmar, supportrar, samarbetspartner, ledare och spelare.

Tillsammans lyfter vi fotbollen, föreningen och vår bygd.

Våra värderingar

Klubben är störst

Klubbmärket är det som binder oss samman och det som ger oss framgång. Klubben är större än laget och laget är större än individen.

Tillsammans

Tillsammans bygger vi omtanke, ärlighet och respekt. Vi är Bygdens lag och välkomnar alla som vill dela våra värderingar och målsättningar, oavsett social bakgrund, religiös åskådning eller etnicitet.

Vilja och ambition

Vilja att utvecklas och varje dag bli bättre finns i varje södrait. Ambition är en talang som kännetecknas av att träna hårt.

Huvudsponsorer

logo