Namnlös Design (8)

Alem och Bajram nya ungdomsansvariga i J-Södra

2024-03-06

Jönköpings Södra IF förstärker på ungdomssidan genom att rekrytera Alem Hamzic och Bajram Asllani som nya ungdomsansvariga i föreningen på ideell basis.

- Det känns väldigt bra att få välkomna både Alem och Bajram till sina nya roller. I och med rekrytering av två ungdomsansvariga så gör vi också en välbehövlig organisatorisk förändring för att skapa en tydligare organisationsstruktur som vi tror kommer gynna den framtida utvecklingen på barn- och ungdomssidan. Vi har en tydlig plan över hur akademi- samt ungdomsorganisationen ska utvecklas och detta är första steget, säger Oscar Carlson, klubbchef i Jönköpings Södra IF.

Alem Hamzic kommer ursprungligen från Hofors men är bosatt i Jönköping sen 12 år tillbaka. Hans fotbollserfarenheter kommer främst som spelare där han har spelat fotboll i nästan 20 år i samtliga divisioner mellan division 7 till division 3 innan han valde att lägga skorna på hyllan för ett par år sedan. Civilt jobbar Alem som områdeschef inom socialförvaltningen och studerar även en magister inom kvalitet- och ledarskapsutveckling på deltid.

- Initialt känns det otroligt roligt att få komma tillbaka till fotbollen, om än i en annan roll än tidigare. Att ara en del i föreningens resa tillsammans med samtliga ledare för att stödja samt utveckla miljön för våra ungdomar får växa i är en stor motivationsfaktor. Det känns också spännande att föreningen har tydliga ambitioner när det kommer till att utveckla ungdomsverksamheten och jag ser det som en möjlighet att kunna vara med och bidra.

Bajram är för flera ett välbekant ansikte i ungdomsverksamheten då han idag är aktiv som huvudtränare för vårt pojklag födda 2013. Bajram bor i Jönköping och jobbar till vardags som Warehouse Manager på IKEA ute vid Torsvik utöver sitt engagemang som ungdomsledare i föreningen.

- Att ta sig an rollen som ungdomsansvarig i Jönköpings Södra känns otroligt kul och spännande för mig. Att arbeta med ungdomar är både utmanande och givande. Jag tror starkt på att skapa en trygg och inspirerande miljö där unga spelare kan utvecklas både som fotbollsspelare och som individer. Genom min erfarenhet hoppas jag kunna bidra till att forma en positiv miljö för våra unga talanger i J-Södra, säger Bajram Asllani.

Alem och Bajram påbörjar sina uppdrag omgående.

 

20240306 193230 Daniel Ståhl Webb 32 20240306 193121 Daniel Ståhl Webb 31

Fler nyheter

Till alla nyheter