Jordbrovallen

Årets första föreningskonferens är genomförd

2023-02-05

Under lördagen genomfördes en föreningskonferens på Scandic Elmia.

Den första på många år men inte den sista för det här året. Inbjudan hade skickats till samtliga ungdomsledare, sportslig ledning för herr- och dam, anställda på sportkontoret, styrelsen och vissa ideella funktioner.

Syftet med föreningskonferensen var att aktiva inom föreningen skulle lära känna varandra bättre samt att alla skulle få en gemensam bild över föreningens nuläge vad gäller värderingar,  sportsliga strategier, ekonomi och vilka krav och förväntningar vi gemensamt ska förhålla oss till. Konferensen skulle även syfta till att synliggöra de förbättringsområden som föreningen ska fokusera på under den kommande säsongen.

Utifrån syftet fanns det ett program som bidrog till att det under dagen skapades bra diskussioner och förslag till åtgärder för att tillsammans utveckla Jönköpings Södra IF. Det kommer genomföras en sammanställning av föreningskonferensen som hanteras på nästkommande styrelsemöte den 27 februari.

Under föreningskonferensen fanns även möjligheten att via Discovery se herrlagets första halvlek mot Helsingborgs IF. Det bidrog givetvis med positiv energi att vi även kunde vinna årets andra träningsmatch genom en seger med 1-0 efter mål av Taylor Silverholt.

Whatsapp Image 2023 02 05 At 18.49.53

Fler nyheter

Till alla nyheter