Love Damberg 20230512 094

Biljettsläpp till hemmapremiären i Ettan södra

2024-03-12

På lördagen den 30 mars är det äntligen dags för fotbollsfest på Stadsparksvallen när vi hälsar BK Olympic välkomna till vår hemmaplan. Biljetter till vår första match i Ettan Södra släpps idag för allmän försäljning.

Säsongen stundar och i år behöver vi ert stöd mer än någonsin. Bli den tolfte spelaren på läktaren och hjälp oss att fylla Stadsparksvallen till vår bästa förmåga.

Avspark för vår hemmapremiär i Ettan Södra mot BK Olympic är klockan 16:00 på lördag den 30 mars. För att säkra era platser till denna spännande match, besök följande länk för att köpa biljetter.

Köp årskort

Möjligheten till att köpa årskort finns fortfarande och kommer att ligga öppet till och med hemmapremiären lördag 30 mars. Passa på att säkra din plats på läktaren med ett årskort, besök följande länk för att köpa ditt årskort.

2 för 1 för samtliga med årskort

Ett mejl med biljettlänk och ytterligare bokningsinstruktioner kommer att skickas ut till samtliga årskortsinnehavare där ni får möjligheten att få ut en fribiljett till nära och kära som ännu inte säkrat sin plats till hemmapremiären, hjälp oss fylla Vallen genom att ta med en vän.

Frågor om biljetter eller årskort mejlas till biljett@j-sodra.se 

Fler nyheter

Till alla nyheter