Connny

Conny Nilsson slutar som sportchef i damlaget

2023-11-21

Jönköpings Södra IF kan meddela att Conny Nilsson lämnar rollen som sportchef för damlaget. Bakgrunden till beslutet är att Conny har fått en ny jobbsituation där han vid årsskiftet tillträder som distriktschef på Smålands fotbollsförbund, en tjänst som inte går att kombinera med sportchefsrollen.

Arbetet med att tillsätta en ny sportslig funktion för damerna har inletts där ambitionen är att ha en sportgrupp på plats så snart som möjligt. Inledningsvis kommer rollen att fyllas internt.

Conny Nilsson:

- Efter tre fantastiska år som huvudtränare och ett år som sportchef för vårt fina damlag, är det nu dags att lyfta på hatten och säga tack så mycket. Min tjänst som ny distriktschef för Smålands fotbollsförbund innebär att sportchefsjobbet tyvärr inte är förenligt med rollen.

- Jag vill passa på att säga ett speciellt tack till alla fina tränare, ledare, övrig organisation och supporters som jag har haft förmånen att arbeta tillsammans med under årens lopp.

- Till sist vill jag absolut tacka alla underbara spelare, som vecka ut och vecka in har ställt upp för klubben och skapat både historia och många fina minnen. Ni har en speciell plats i mitt hjärta!

- Stort lycka till allihopa, vi ses på Jordbrovallen och Stadsparksvallen även framöver.

Jönköpings Södra IF tackar Conny för den här tiden och önskar honom stort lycka till i sin nya tjänst på Smålands fotbollsförbund.

Fler nyheter

Till alla nyheter