Jonkopings Sodra If Vs Vimmerby If Dam 10

Derby: Jönköpings Södra IF - Bankeryds SK

2024-06-20

Sommaruppehållet närmar sig och Jönköpings Södra IF har planerat för derby på fredag den 28 juni med bra aktiviteter för en bra avslutning av första halvan säsongen i division 2 dam.

FREDAG 28 JUNI: JÖNKÖPINGS SÖDRA IF - BANKERYDS SK, DIV. 2

Efter midsommar smäller det, Södraiter. På fredag den 28 juni klockan 19:00 tar damerna emot Bankeryds SK på Stadsparksvallen.

Jönköpings Södra IF vill bjuda in hela bygden till en stor publikfest på Stadsparksvallen. Vi vill visa vårt stöd för vårt damlag och arbeta för en mer jämställd förening där alla har lika villkor. Låt oss tillsammans sätta damfotbollen i fokus i vår vackra kommun.

Därför uppmanar vi nu er till att gå på ett spännande lokalderby mellan Jönköpings Södra IF och Bankeryds SK i division 2, fredagen den 28 juni kl. 19:00 på Stadsparksvallen.

Detta är en unik möjlighet för hela Jönköping att samlas och visa sitt stöd för dam- och flickfotbollen samt för en mer jämställd fotboll. Vi siktar på att fylla Stadsparksvallen och skapa en fantastisk publikfest.

Tillsammans med er vill vi visa fotbollssverige att Jönköping står bakom damfotbollen och skapa en härlig atmosfär kring matchen.

En timme innan matchstart öppnar vi vid entrén till norra läktaren med aktiviteter som chokladhjul, skottävling med IKEA där man kan vinna signerade bollar, samt möjlighet att köpa gröna souvenirer.

I pausen kommer vi ha en bollkastartävling där man kan vinna en högtryckstvätt från Nilfisk, och vår kiosk kommer att erbjuda korv, dryck, kaffe och fika.

Klicka här för att köpa era biljetter till matchen!

Fler nyheter

Till alla nyheter