20230513 17 Webb 0133

Ela Gecer förlänger med Jönköpings Södra

2023-12-14

Ela Gecer är klar i Jönköpings Södra, Ela är en av våra egna talanger har skrivit på ett treårsavtal. Hon har under året även fått spela landslagsfotboll med det Turkiska U17-landslaget.

Ela Gecer om att stanna kvar i Jönköpings Södra.
Vad var viktigast i ditt beslut att förlänga ditt kontrakt 3 år med J-Södra?
- Finns många olika anledningar bland annat att jag trivs väldigt bra, jag har roligt och jag känner att jag har förtroende och hoppas på de framöver också. Känner även att de är en bra miljö med bra medspelare och ledarstab där jag utvecklas som spelare och människa.

Vad är dina tankar om nästa säsong, för din egen del och för lagets?
- För lagets del är målet att vara i toppen och sikta på att gå upp och för min egen del är målet att får spela och utvecklas så mycket som möjligt och att vara en viktig spelare för laget.

Chefstränare Peter Andersson om att Ela fortsätter i Södra.

- Vi är naturligtvis väldigt glada över att Ela valt att förlänga sitt kontrakt med Jönköpings Södra IF. Ela är väldigt viktig för oss då hon bidrar med otroligt mycket till gruppen, både som spelare och person.

Hennes förmåga som spelare att bli rättvänd i farliga ytor och hota motståndarnas backlinje ser vi som en tydlig spetskvaliteté och som person är hon en glädjespridare utan dess like. Vi ser fram emot att fortsätta följa hennes utveckling i klubben!

Statistik

Moderklubb: Jönköpings Södra
Matcher: 30
Mål: 3
Assist: 4

Fler nyheter

Till alla nyheter