Erikj

Erik Johansson förlänger med tre nya år

2021-12-10

Erik Johansson inledde säsongen 2021 i klubbens U19-lag, där han imponerade tillräckligt mycket för att få chansen i Superettan.

Nu förlänger Jönköpings Södra med Erik och kontraktet är skrivet på tre år.

Johansson kom till Jönköpings Södra 2019, från Tranås FF. Under säsongerna 2019-2020 blev det spel i U17 och U19 och under säsongen 2021 var det dags för Erik att debutera i Superettan. Totalt sex matcher, varav en från start, hann 18-åringen med under Superettasäsongen 2021.

Jönköpings Södra är nu mycket glada att kunna presentera en förlängning med Erik Johansson, med ett kontrakt som är skrivet över säsongen 2024. Vi tror och hoppas att vi kommer att få se mycket av Erik på Stadsparksvallen framöver.

  • Det känns bra att förlänga mitt kontrakt med tre år. Under säsongen som gick fick jag en del speltid, vilket var roligt. Jag hoppas att jag kommer att få spela ännu mer kommande år, säger Erik Johansson.
  • Med ett stort södrahjärta och stor ambition för sin fotboll har Erik redan visat många gånger under hösten att han har tagit steg i sin utveckling. Han lägger alltid ner ett hårt arbete för sitt lag och är duktig på att hitta attraktiva ytor för att kunna bli rättvänd med bollen. Det blir väldigt spännande att se Eriks vidare utveckling med en full försäsong på seniornivå, säger Patric Jildefalk.

Fler nyheter

Till alla nyheter