Shotbyoscarjonkoping Sodra Vs Tvaakers If 126

Fjärde raka förlusten

2024-05-13

Det blev ännu en tung förlust då J-Södra föll hemma mot Tvååkers IF med siffrorna 1-2, efter 0-1 i paus.

Det var 20 grader varmt, soligt och perfekta förutsättningar för fotbollsfest på måndagskvällen. Halsdukens dag och fullt av grönvita halsdukar vajade på läktarna när J-Södra, som efter tre raka förluster, mötte Tvååkers IF från Halland.

Det var chansfattigt under matchens första 20 minuter och inget av lagen lyckades etablera något tryck. Men i den 24:e minuten sköt Tvååkers Oskar Ruuska ett skott utanför straffområdet, otagbart för Julius Lindgren, och det stod 0-1 på resultattavlan.

Södra tog tag i taktpinnen under halvlekens sista minuter, lyckades få till ett ganska bra tryck, dock utan att få in bollen .

Inte heller i andra halvlek skapade hemmalaget de riktigt farliga chanserna. Men i den 68:e minuten fick Dzenis Kozica bollen strax utanför straffområdet och sköt ett skott som gick via ribban in i mål.

Tyvärr gjorde Tvååkers Oskar Ruuska kvällens andra mål några minuter senare, och 1-2 blev slutresultatet.