Jönköping

Holmgrens Bil blir ny huvudsponsor till Södra

2023-01-05

Fr o m säsongen 2023 är Holmgrens Bil ny huvudsponsor till Jönköpings Södra IF.

Holmgrens Bil har varit samarbetspartner till föreningen de senaste tre åren och tar nu steget upp till att bli huvudsponsor. Avtalet är skrivet över ett år.

- Vi är otroligt glada över att ha en ny huvudsponsor i Holmgrens Bil och ser fram emot att utveckla samarbetet under 2023, säger ordförande Mats Tidstrand.

Eric Holmgren på Holmgrens Bil kommenterar huvudsponsorskapet:

- Vi går in i ett större lokalt samarbete där vi känner att vi kan skapa engagemang och intresse, hos vår personal såväl som hos våra befintliga och nya kunder. Vi står bakom den samhällsnyttan fotbollen och föreningen står för och det finns ett stort värde i att verksamheten berör många. Holmgrens Bil vill finnas och verka i ett lokalt sammanhang där vi kan stötta både barn- och ungdomsverksamhet och elitsatsande dam- och herrlag och det känner vi att vi hittat i samarbetet med Jönköpings Södra IF. Vi ser fram emot att vara delaktiga i säsongen 2023 och hoppas detta är starten på ett långsiktigt samarbete.

Holmgrens Bil har funnits i Jönköping i över 60 år och är i dag ett av Sveriges största bilhandelsföretag. Företaget finns på 13 olika orter i Sverige och representerar 6 olika varumärken i BMW, MINI, Hyundai, Nissan

Ford och MG. Holmgrens Bil har i dag ca 500 anställda varav ca 180 anställda i Jönköping.

Jönköpings Södra IF hälsar Holmgrens Bil varmt välkommen som huvudsponsor till säsongen 2023.  

Fler nyheter

Till alla nyheter