Puma (2)

J-Södra och Puma förlänger samarbetet

2024-01-30

Jönköpings Södra IF kan med glädje meddela att föreningen och Puma är överens om ett förlängt samarbete från och med den förste januari 2024.

Det nya samarbetsavtalet med Puma innebär att dem förblir officiell leverantör av match- och träningskläder till Jönköpings Södra IF över de kommande fyra säsongerna.

- Vi är mycket nöjda med att förlänga samarbetet med PUMA i ytterligare fyra år. Det är en viktig partner för oss och vi är förväntansfulla på vad samarbetet kan utvecklas till. Det nya samarbetet känns väldigt bra eftersom att vi fått till en helhet där herr, dam, akademi, ungdom och supportar är inräknade. Det ska bli kul att bygga vidare på det vi redan påbörjat, säger Oscar Carlson, t.f. klubbchef på Jönköpings Södra IF.

Det nya avtalet innebär att man som J-Södra supporter kan se fram emot ett utbud av merchandise och produkter som PUMA och J-Södra tar fram tillsammans. Dessa produkter kommer att säljas via vår nya supportershop hos Intersport, nya supportershoppen är under uppbyggnad och mer information när den är tillgänglig.

- Vi på PUMA är stolta och tacksamma över att fortsatt vara partner till Jönköping Södra. En klubb med över 100 års kärleksrelation till fotbollen och en väldigt viktig del av staden. Som partner till klubben ser vi till helheten, dvs det engagemang som finns i och runt klubben med alla ungdomar, föräldrar, ledare, organisation och inte minst andra partners. Nu ser vi i första hand fram emot ett spännande 2024. Vackra Stadsparksvallen står redo för alla fotbollsentusiaster. Tillsammans för Jönköping Södra!, säger Anders Selin på PUMA Nordic.

Fler nyheter

Till alla nyheter