20240527 175352367 Ios

J-Södra skriver avtal med Christoffer Hellström

2024-05-30

Innermittfältaren Christoffer Hellström har tränat med A-laget under stora delar av årets säsong och gjort det så väl att han nu har skrivit på ett kontrakt på tre år med Jönköpings Södra IF.

- Han har en flexibel spelarprofil och kan spela på flera positioner, men används mest som innermittfältare. Han har hög arbetskapacitet, spelar moget och vårdat med bra bedömningar i olika spelsituationer. Christoffer har stora möjligheter att bli en värdefull tillgång för laget, säger Bengt Canell.

Christoffer Hellström startade sin fotbollsbana i Gripenberg där han spelade tills han var 16 år. Därefter gick han till J-Södras P16-lag i samband med att han började på NIU. Under hösten 2023 tog han klivet upp till P19. Efter en fin inledning på säsongen har han tränat till och från med A-laget och har alltså nu tagit ett snabbt nytt steg i sin karriär där han blir uppflyttad till A-laget. Nu har Christoffer skrivit på ett kontrakt med J-Södra som sträcker sig tre år framåt.

- Jag känner mig otroligt tacksam att få förtroende att vara med i södras trupp. Detta året har klubben bidragit enormt i min utveckling och jag ser detta som ett stort steg vidare. Jag gillar sammanhållningen i truppen och känner mig välkommen. Jag hoppas kunna bidra positivt till lagets resultat och ser fram emot tiden som kommer, säger Christoffer Hellström.

Fler nyheter

Till alla nyheter