20240210 Daniel Ståhl Webb 48 3

Dubbla matcher på lördagen med blandade resultat

2024-02-11

Lördagen bjöd på fotbollsfest i Jönköping med två matcher för Jönköpings Södra. Herrarna tog en komfortabel seger mot Husqvarna FF med 3-0, medan damerna föll mot IFK Värnamo med 1-6.

Herrarna dominerade mot Husqvarna

Södra tog kommandot direkt i matchen mot Husqvarna och kontrollerade spelet. Isak Ellbring och Dzenis Kozica som för dagen var med och provspelade gjorde varsitt mål. Isak gav laget ledningen i den 25' minuten och Dzenis utökade den i den 31'. Milian Sipos fastställde slutresultatet till 3-0 i den 86' minuten.

Damerna kämpade mot starkt Värnamo

Södra inledde matchen mot IFK Värnamo bra, men Värnamo tog gradvis över spelet. Tuva Jonsson kvitterade till 1-1 i den 34' minuten, men Värnamo var starkare och vann till slut med 6-1.

Sammanfattningsvis var det en dag med delade känslor för Jönköpings Södra. Herrarna visade starkt spel och tog en välförtjänt seger, medan damerna hade en tuffare dag mot ett starkt Värnamo