20221011 18.15.51 1455 Webb

J-Södra arrangerar dubbla U21-kvalmatcher 2024

2024-02-29

Jönköpings Södra IF är stolta över att meddela att vi återigen får äran att arrangera U21-landskamper på Stadsparksvallen.

I höst kommer vi att arrangera två internationella U21-kvalmatcher då Sveriges U21-landslag möter Gibraltar (8 september) och Georgien (10 oktober) på Stadsparksvallen. Arrangemangen sker i samarbete med SvFF, Smålands FF, Jönköpings kommun och Destination Jönköping.

- Vi är väldigt glada för att Svenska Fotbollförbundet väljer att lägga ytterligare två landskamper i Jönköping. Samarbetet med både förbundet, kommunen och destination Jönköping var väldigt bra i samband med den landskamp vi genomförde på Stadsparksvallen 2023. Vi ser fram emot ett fortsatt bra samarbete med alla inblandade parter kring årets landskamper, säger Oscar Carlson, Klubbchef för Jönköpings Södra IF.

Mer information om matcherna samt biljettsläpp kommer längre fram.

För att genomföra matchen krävs även ett stort antal volontärer med olika uppgifter både före, under och efter matchen. Vill du engagera dig som volontär i någon av rollerna? Kontakta i så fall Oscar Carlson på oscar.carlson@j-sodra.se 

Fler nyheter

Till alla nyheter