Jordbrovallen Färg

Jönköpings Södra IF söker Social Media Manager

2023-10-04

Är du en fena på att uttrycka dig i text? Har du grundläggande kunskaper i att hantera sociala medier? Har du ett genuint fotbollsintresse? Om svaret är ja på dessa frågor kan du vara rätt person för uppdraget som Social Media Manager i vårt kommunikationsteam.

Ansvarsområden
  • Planera, hantera och publicera engagerande innehåll på våra sociala medie-plattformar, inklusive Instagram, Facebook, Twitter och Linkedin.
  • Bevaka representationslagens hemmamatcher, inklusive arbete på kvällar och helger.
  • Producera content som går i linje med varumärkets identitet och kommunikationsstrategi
Vad vi söker

Vi ser att du är en driven, självgående och kreativ person som har en annan huvudsaklig sysselsättning och som vill jobba extra hos oss på kvällar och helger. Kanske studerar du något med en inriktning mot kommunikation/marknadsföring och ser att detta uppdrag kan ge dig arbetslivserfarenheter inför det framtida yrkeslivet.

Uppdraget är ideellt men viss ersättning kan utgå.

Är du rätt person för jobbet?

Skicka in ditt CV, personligt brev och eventuell portfolio till oscar.carlson@j-sodra.se

Urval sker löpande. Vänta därför inte med att söka.

Om Jönköpings Södra IF

Jönköpings Södra grundades 9 december 1922 och första fotbollsmatchen spelades på Hagavallen mot IF Hagapojkarna året därpå. Matchen, som spelades med åtta spelare i varje lag på grund av att planen inte var tillräckligt stor, vanns av Jönköpings Södra med 3-2.

Idag bedriver Jönköpings Södra verksamhet inom herr, dam och akademi/ungdomsfotboll. Herrlaget spelar i Superettan, damlaget i divison 2 och föreningen har ungefär 400 aktiva spelare på ungdomsnivå.

 

Fler nyheter

Till alla nyheter