20240201 Daniel Ståhl Webb 45 3

Klart: Oscar Carlson fortsätter som klubbchef

2024-02-05

Sedan september 2023 har Jönköpings Södra IF jobbat under en tillfällig organisation, där Oscar Carlson axlat rollen som tillförordnad klubbchef. Nu står det klart att han kommer fortsätta i rollen som klubbchef på permanent basis. Oscar kommer till en början även ha ett operativt ansvar för akademiverksamheten i rollen som klubbchef.

Oscar är född och uppvuxen i Norrköping men flyttade till Halmstad som 19-åring för att studera och blev sedan kvar i staden i åtta år, där fyra år spenderades som kansliansvarig i BK Astrio. I januari 2023 gick flyttlasset till Jönköping för att bli akademichef i Jönköpings Södra IF.

 

- Det är klart man får en härlig känsla i kroppen när man fått styrelsens förtroende att fortsätta i rollen som klubbchef i föreningen. Alla i föreningen har ett par intensiva månader bakom sig och det har varit tufft, men jag hoppas att det ska komma någonting bra ur det här, säger Oscar Carlson, och fortsätter:

- Jag ser fram emot att få fortsätta jobba tillsammans med ideella, anställda, partners och förtoendevalda med en gemensam målsättning att utveckla Jönköpings Södra IF framåt.

Fler nyheter

Till alla nyheter