20240306 193330 Daniel Sta Hl Webb 33 (1)

Lukas Svensson ny evenemangsansvarig i J-Södra

2024-03-07

Jönköpings Södra IF förstärker på evenemangssidan genom att rekrytera Lukas Svensson som ny evenemangsansvarig i föreningen på ideell basis.

- Sen degraderingen från Superettan så har vi stått utan någon med ansvar för evenemang på herrsidan och därför känns det väldigt kul att få hälsa Lukas välkommen som ny evenemangsansvarig. Jag är väldigt nöjd med rekryteringen av Lukas och ser fram emot att tillsammans med honom och alla andra som är en del av våra evenemang fortsätta utveckla Jönköpings Södra IF. Nu är det fullt fokus på årets hemmapremiärer, säger Oscar Carlson, klubbchef i Jönköpings Södra IF.

Lukas Svensson är 25 år gammal och bor i Jönköping. Civilt jobbar Lukas som distriktsansvarig säljare på det finska bolaget Genano. I föreningslivet var han tidigare delaktig i nystarten av IK Vistas herrlag där han mellan 2019-2022 skötte deras sociala medier och evenemang.

- Jag ser rollen som evenemangsansvarig som en spännande utmaning eftersom att jag trivs med att ha många bollar i luften, det ska bli kul att komma igång. Mitt hjärta klappar för Jönköping och jag tycker att vi som stad förtjänar en fotbollsförening i en högre division, detta är mitt sätt att bidra, säger Lukas Svensson.

Lukas börjar sitt uppdrag omgående.

Vi hälsar Lukas varmt välkommen till föreningen!

 

Fler nyheter

Till alla nyheter