DSC06679

Norah Pereira inför matchen mot IFK Wreta kloster

2024-05-02

Efter två tuffa matcher utan poäng är lagets fokus på att vända trenden genom att stärka sin inställning och mentala styrka.

Efter att ha spelat två tuffa matcher utan att ta poäng, hur ska ni i laget vända trenden och vad är viktigt för er att fortsätta med?

- Jag tror det mesta handlar om vår inställning och det mentala, vi behöver höja oss och bli starkare när vi ligger under, och bestämma oss att det går att vända tillbaka. Det som är viktigt att vi fortsätter med är att vara positiva och hålla energin uppe.

- För att vända trenden är det viktigt för oss att fortsätta jobba hårt som ett lag, behålla tron på oss själva och fokusera på vårt spel. Vi behöver analysera vad som inte fungerade tidigare och göra justeringar för att förbättra vårt spel. Vi får inte ge upp och måste fortsätta kämpa vidare tillsammans.

Du själv blev uppflyttad från klubbens F17 mitt i säsongen förra året. Hur känns det att ha varit med laget redan från försäsong detta året?

- Det har känts bra med en tuff försäsong med högre tempo. Jag minns att i början var det väldigt nervöst att börja ”i ett nytt lag”, men nu känner jag att jag kommit alla närmare, att jag vågar ta för mig mycket mer och att jag känner mig bekväm i laget.

Vad blir viktigast för dig och laget när ni möter IFK Wreta Kloster borta redan nu på lördag 4/5?

- För mig och laget är det viktigast att vi kommer in med rätt inställning. Vi behöver vara fokuserade från start, kommunicera med varandra och jobba som ett lag för att kunna prestera på vår bästa nivå. Vi ska våga ta våra närkamper, vinna dom och sätta hög press på motståndarna. Att vi tar vara på våra chanser och sätter dom avgörande bollarna. Vi måste ge allt och ta med oss tre poäng hem.

Stort lycka till på lördag!

Matchfakta

Avspark: Lördagen den 4 maj kl. 13.00
Arena: Kungsbrohov

 

Fler nyheter

Till alla nyheter