P1135486 Simon

Nu laddar vi för hemmapremiär!

2024-03-24

Nu Södraiter, är det inte långt kvar till seriepremiär i Ettan södra och vi hoppas såklart att alla är lika taggade som vi är!

Lördagen den 30 mars klockan 16.00 sparkar vi igång serien mot BK Olympic på Stadsparksvallen och Jönköpings Södra IF har planerat för fullt för att skapa en så bra uppladdning inför hemmapremiären mot BK Olympic.

Vi har en rad aktiviteter planerade och nyheter inför premiären:

MÅNDAG 25 MARS: PREMIÄRKAMPANJ PÅ HALSDUKAR

Gör dig premiärredo! Veckan inleds med kampanj på halsdukar, går att köpa digitalt till och med onsdag samt fysiskt på plats vid Stadsparksvallen på premiärdagen, endast 149 kr st. Klicka här för att beställa din halsduk!

LÖRDAG 30 MARS: BUSSUPPVAKTNING

Premiär och bussuppvaktning! Matchdagen inleds med bussuppvaktning och vi hoppas att ni vill vara med och göra den så bra det bara går. Flaggor, halsdukar, mössor och allt som är grönt ska pryda hela Söder. Uppställning i god tid med avstånd utmed trottoarer, balkonger och fönster från Torparondellen och så långt det bara går fram mot klostergatan.

Samling 14:00, spelarbussen lämnar Jordbrovallen 14:20. Därefter gemensam march upp till Stadsparksvallen för att se matchen.

LANSERING AV VALLENBURGAREN

Vad är bättre än hamburgare på match? Till årets säsong lanserar vi Vallenburgaren i våra kiosker på Stadsparksvallen, den kommer att finnas i samtliga kiosker i begränsat antal, inget du vill missa! Håll utkik i sociala medier för en smygtitt innan premiären.

DIGITALT 50/50 LOTTERI

Nytt för i år är vårt digitala 50/50 lotteri som kommer att vara ett tillägg till våra vanliga fysiska 50/50 lotteri på hemmamatcherna. Det innebär att alla som bor i Jönköpings kommun kan köpa digitala 50/50 lotter till både hemma- och bortamatcher (dam- och herr) under hela säsongen. Lotterna går att köpa redan nu genom att klicka här!

VIKTIGT!

Vänta inte med att köpa årskort för säsongen 2024 utan gör oss sällskap på arenan och hjälp oss skapa en välfylld Stadsparksvallen. Vänta inte med att köpa årskort eller biljett - klicka här!

Fler nyheter

Till alla nyheter