210911 Daniel Ståhl Webb 0008

Nu söker vi fler personer till matchorganisationen

2024-02-29

Nu jobbar vi med att utöka vår evenemangsorganisation. Därför söker vi nu fler ideella krafter som vill vara med och göra en insats på våra matcharrangemang 2024 och framåt.

Publikvärdar

Vi söker dig som kan ge våra besökare en proffsig service vid deras besök på Stadsparksvallen. Du ska vara hel, ren och ha en positiv serviceattityd. Du ska bemöta gästerna på samma sätt som du själv vill bli bemött. Som publikvärd fungerar du som en hjälpande hand och positiv guide till besökarna.

Entrévärdar

Här söker vi dig som kan ge våra besökare ett fint välkomnande till arenan samtidigt som du kontrollerar och skannar biljetter.

Bårbärare

Du sitter på bästa möjliga plats under hela matchen. Vid ev. skador på spelarna krävs det att vi har bårbärare tillgängliga.

Säljare till 50/50 lotteriet

Vi söker dig som vill vara med och sälja 50/50 lotter till våra besökare på Stadsparksvallen, överskottet från 50/50 lotteriet går oavkortat till barn- och ungdomsverksamheten och därför är det viktigt med så många säljare som möjligt till varje match.

Ansvariga för Souvenirer

Vi söker dig som vill jobba som säljare  av souvenirer. Som person är du driven, flexibel och ser det som självklart att ha servicen för våra besökare i fokus.  Vi jobbar just nu på att ta fram helt nya produkter. Tidigare butiksvana är meriterande.

Ansökan

Gör din intresseanmälan genom att fylla i nedan formulär där du även anger vilka matcher du kan hjälpa till på.

Registreringsformulär för matchvolontärer

Fler nyheter

Till alla nyheter