Filip P19

Ny huvudtränare klar för P19

2023-02-15

Jönköpings Södra IF kan med glädje meddela att vi idag har utsett Filip Kacaniklic till ny P19 huvudtränare i akademin.

Filip kommer att anlända till Jönköping under de kommande dagarna och kliver in i hetluften direkt för att förbereda laget på den kommande säsongen med spel i ligacupen och P19 Superettan.

Filip kommer senast från en roll som assisterande tränare i det Malmöbaserade division 1 laget BK Olympic. Han har under sina säsonger som assisterade varit högst involverad i att utbilda unga spelare på en hög seniorfotbollsnivå och har ett stort driv för att utbilda unga spelare.

Oscar Carlson, akademichef i Jönköpings Södra IF säger följande:

- ”Jag är väldigt glad över att vi har lyckats ta in Filip i den här rollen i akademin. När det sker förändringar i akademiorganisationen är det en chans för oss att ta in olika och nya erfarenheter och kunskaper. Jag tror att Filips erfarenheter från BK Olympic kommer att gynna oss i arbetet med att utveckla unga spelare. Jag har suttit ner med Filip samt haft kontinuerlig kontakt med honom under den här processen och han har en personlighet och inställning som passar väl in i den organisationen vi vill bygga. Han har även en ödmjukhet och driv som person och det värderar jag högt, det är precis så vi vill ha det”.

Filip säger följande om att ansluta till Jönköpings Södra IF:

- ”Det känns väldigt bra att få vara en del av Jönköping södra och den vision klubben har. Jag ser verkligen fram emot att träffa grabbarna och börja jobba.”

Varmt välkommen till Jönköpings Södra IF, Filip!

Fler nyheter

Till alla nyheter