20221011 18.15.51 1455 Webb

Publikinformation: Ängelholms FF (H)

2024-05-27

Idag, måndag 27 maj, med avspark kl. 19:00, tar vi emot Ängelholms FF på Stadsparksvallen. I nyheten nedan hittar du som ska på matchen information som berör dig som besökare.

INSLÄPP OCH ENTRÉER

Stadsparksvallen öppnar 60 minuter innan matchstart. Du skannar själv din biljett vid din entré. Har du biljetter på en mobil enhet behöver du ha en hel skärm och mycket ljusstyrka. Se till att ha biljetten redo när du kommer fram till vändkorsen så att inpasseringen går smidigt. 

Samtliga entréer är bemannade för att underlätta insläppet för alla åskådare, vi uppmanar alla som ska på matchen att komma i god tid till avspark för att slippa köbildning.

Biljetter kan fortfarande köpas digitalt genom att klicka här

FORTSATT VÄSKFÖRBUD PÅ STADSPARKSVALLEN

Polismyndigheten meddelade under slutet på säsongen 2023 att det råder totalt väskförbud på idrottsarrangemang. Förbudet gäller större evenemang, som konserter, festivaler och idrottsevenemang.

Väskförbudet gäller fortfarande på Stadsparksvallen och innebär att inga väskor får tas med in på arenan, oavsett storlek. Det gäller även plastpåsar.

Undantag görs endast för personer som av medicinska skäl måste ha med en väska. Detta måste kunna intygas i entrén eller genom att mejla till bygdenslag@j-sodra.se inför match.

MAT OCH DRYCK

Samtliga kioskerna på Stadsparksvallen är öppna från klockan 18:15. I kioskerna finns det korv med bröd, godis, folköl med mera. Stötta föreningen genom att handla i kiosken!

PARKERING

Det är begränsat med parkeringsmöjligheter vid Stadsparksvallen och därför vill vi uppmana att så många som möjligt tar sig till arenan genom att gå, cykla eller använda kollektivtrafik. Närmaste större parkering är Västra torget.

SOUVENIRER
Matchens souvenir är halsduken i och med halsdukens dag. Den kostar 149:- (ordinarie pris 249:-) och finns att köpa på "torget" mellan entrén till hemmastå och norra läktaren.

Till helgens match har vi massor med nyheter i vårt souvenirsortiment, bland annat kommer följande produkter att finnas till försäljning på "torget" utanför arenan:

  • Pom Pom Mössa, 299:-
  • Beanie Mössa, 179:-
  • Muggar, 149:-
  • Vattenflaska, 79:-
  • Ny grå J-Södra hoodie, 749:-
  • Ny J-Södra t-shirt (grått & svart), SR 249:-, JR 199:-
  • Ny J-Södra piké, 399:-
  • J-Södra pin, 101:-

Jönköpings Södra IF – Ängelholms FF 27/5 19:00, Ettan södra, Stadsparksvallen, EttanPlay.

Varmt välkomna!

Fler nyheter

Till alla nyheter