IMG 3064

Sarah Nqila inför matchen mot BK Kenty

2024-05-09

På lördag är det dags för ny hemmamatch när Jönköpings Södra tar emot BK Kenty på Stadsparksvallen.

Nu är ni några matcher in i säsongens seriespel, hur har starten varit tycker du?

- Starten på säsongen har definitivt varit utmanande, men samtidigt väldigt lärorik för oss som lag. Vi har mött några tuffa motståndare som verkligen testat vår förmåga att anpassa oss och svara under press. Även om resultaten inte alltid har varit vad vi hoppats på, ser jag en tydlig förbättring i vårt spel och sammanhållning som bådar gott för framtiden.

För din egen del, hur har försäsongen och starten av serien varit?

- Försäsongen var intensiv och mycket givande för mig personligen. Starten av serien har som sagt varit utmanande men jag känner att jag har kunnat tillämpa mycket av det jag jobbat på under försäsongen, och jag är optimistisk om min fortsatta utveckling.

Vad tycker du är det viktigaste för laget att tänka på nu när ni tar emot BK Kenty på hemmaplan på Stadsparksvallen på lördag?

- Det är viktigt att vi fortsätter att fokusera på vårt eget spel och de strategier vi har satt upp. Vi behöver vara disciplinerade och koncentrerade genom hela matchen. BK Kenty är ett starkt lag, så vi måste se till att vi är starka i försvarsspelet och effektiva när vi skapar våra chanser framåt. Att spela på hemmaplan ger oss ett extra stöd och vi hoppas kunna använda det som en skjuts att ta 3 poäng på lördag.

Matchfakta Hemma

Avspark: Lördagen den 11 maj kl. 13:00
Arena: Stadsparksvallen
50/50 lotterKöp genom att klicka här
Sändning: Se matchen live på SödraPlay

Fler nyheter

Till alla nyheter