John

Tack John för tiden som performance manager

2023-12-19

Idag säger vi stort tack till John Ahlström för sin tid som performance manager. Johns tjänst har varit kopplat till vårt A-lag.

John har gjort ett fantastiskt jobb för enskilda spelare, laget och klubben. I praktiken har han fungerat som en klassisk lagledare, mental coach och “go gubbe”: Med tanke på lagets och klubbens tuffa resa de senaste åren har Johns roll varit både viktig och omfattande. Att klubben nu väljer att avsluta tjänsten är helt och hållet kopplat till föreningens ekonomi. Vi måste helt enkelt dra ned på våra kostnader och då har styrelsen tagit detta beslut.

– Både min och klubbens förhoppning är att vi på något sätt får med John på återtåget. John har massor av erfarenhet och kunskap som vi behöver i den nya organisationen. Vi återkommer med mer information så snart vi vet, säger Jönköpings Södras ordförande Bengt Spjuth.

John själv skickar denna hälsning:
– Jag vill tacka alla spelare, ledare, människor i och runt klubben som jag mött. Flera av er har uppmuntrat och trott på mig, Tack! J-Södra är i första hand inte ett emblem – J-Södra består av människor. Och det är människor som kommer att få klubben att komma tillbaka starkare. 

Fler nyheter

Till alla nyheter