Love Damberg 20230512 183

Ungdomskort & lagbiljetter

2024-03-14

Ungdomskortet

Vi vill att alla fotbollsintresserade barn- ungdomar (7-18 år) i Jönköpings kommun ska få möjlighet att gå på fotboll på Stadsparksvallen. Därför fortsätter vi att erbjuda samtliga barn- och ungdomar att få sitt alldeles egna och personliga ungdomskort som ger fri entré på alla dam- och herrmatcher på Stadsparksvallen.

Nytt för i år är att ungdomskortet köps för 49 kr inkl. frakt och gäller på sektion O på norra läktaren. Ungdomar från 13 år och uppåt kan även välja hemmastå. Du väljer sektion själv i formuläret nedan.

Beställ ditt personliga ungdomskort genom att klicka här.

OBS! har du ett befintligt ungdomskort så måste du mejla till biljett@j-sodra.se för att få ett nytt helt kostnadsfritt.

Lagbiljetter

Ta med dig laget till Stadsparksvallen och se underhållande grönvit fotboll!

Att se Jönköpings Södra IF spela fotboll är ett perfekt tillfälle att skapa gemenskap i laget och samtidigt inspireras av våra spelare på planen. Vi erbjuder alla ungdomslag och andra ungdomsgrupper möjligheten att beställa lagbiljetter till våra dam- respektive herrmatcher på Stadsparksvallen.

Skicka din förfrågan till oss redan idag. I din förfrågan behöver vi kontaktuppgifter till dig som ansöker, antal barn och ledare som ska gå, vilken förening/grupp ni tillhör samt vilken/vilka matcher som ni önskar se.
Beställ lagbiljetter genom att mejla till biljett@j-sodra.se '

Fler nyheter

Till alla nyheter