210804 Daniel Sta Hl Webb 0006

Viktig Information till Supportrar: Väskförbud

2023-10-22

Jönköpings Södra IFs vision är att skapa välkomnande, trygga, säkra och stämningsfulla evenemang för alla. Klubben vill stärka den positiva supporterkulturen och ta tillvara det engagemang som finns hos klubbens supportrar. Stödet från klubbens supportrar är en viktig del av våra framgångar såväl sportsligt som kommersiellt.

För att garantera säkerheten och trivseln för alla, har klubben beslutat att införa förbud mot väskor och ryggsäckar på våra hemmamatcher i Superettan.

Från och med vår kommande hemmamatch (Jönköpings Södra IF - Skövde AIK) kommer det inte vara tillåtet att ta med sig väskor eller ryggsäckar in på Stadsparksvallen. Istället uppmanar vi våra supportrar att använda mindre alternativ, såsom midjeväskor eller små handväskor, för att bära med sig de nödvändiga föremål som behövs under matcherna.

Klubben har full förståelse för att detta beslut kan orsaka en viss frustration bland vissa supportrar. Trots det är vi övertygade om att denna åtgärd är nödvändig för att säkerställa trygga och trivsamma matchupplevelser för alla framöver.

Vi hoppas att alla kan förstå och stödja detta beslut, och vi uppmanar er att fortsätta samarbeta väl med vårt säkerhetsteam och arenapersonal för att göra varje match så positiv som möjligt. Tillsammans arbetar vi för att skapa en säker och välkomnande atmosfär för alla våra supportrar.

Vi tackar för ert stöd och förståelse, och ser fram emot att träffa er på arenan.

Vi ses på vallen!

Fler nyheter

Till alla nyheter