Pgvnp12c

Vill du vara en del av Jönköpings Södra IF? 

2023-04-11

Vi arbetar ständigt för att förbättra upplevelsen för vår publik på Stadsparksvallen, ett led är att utöka vår evenemangsorganisation.

Därför söker vi nu fler ideella krafter som vill vara med och utveckla våra evenemang. Är du våra nya 👉🏼

Publikvärdar

Vi söker dig som kan ge våra besökare en proffsig service vid deras besök på Stadsparksvallen. Du ska vara hel, ren och ha en positiv serviceattityd. Du ska bemöta gästerna på samma sätt som du själv vill bli bemött. Som publikvärd fungerar du som en hjälpande hand och positiv guide till besökarna.

Entrévärdar

Här söker vi dig som kan ge våra besökare ett fint välkomnande till arenan samtidigt som du kontrollerar och skannar biljetter.

Bårbärare

Du sitter på bästa möjliga plats under hela matchen. Vid ev. skador på spelarna krävs det att vi har bårbärare tillgängliga.

Värdar till kioskpersonalen

Vi söker dig som vill leda och styra arbetet med kioskerna under matchdagarna. För att passa i rollen är du en person som skapar en positiv atmosfär runt dig, är utåtriktad och ansvarstagande.

Ansvariga för Souvenirer

Vi söker dig som vill jobba som säljare  av souvenirer. Som person är du driven, flexibel och ser det som självklart att ha servicen för våra besökare i fokus.  Vi jobbar just nu på att ta fram helt nya produkter. Tidigare butiksvana är meriterande.

Ansökan

Skicka din ansökan till vår evenemangsansvarige Peter Karlsson på peter.karlsson@j-sodra.se

Märk ansökan med den/de roller som du är intresserad av.

Fler nyheter

Till alla nyheter