Tom Siwe

Vid den allsvenska matchen 18 aug 2017 mellan Jönköpings Södra och IF Elfsborg var det åter dags att hylla en av föreningen trotjänare. Innan matchstart fick Tom Siwe kliva fram och ta emot utmärkelsen Grön Hjälte för sina 200 spelade tävlingsmatcher för Jönköpings Södras a-lag.

Tom har sedan 2008 varit en stabil och hängiven södrait och haft en betydande roll i Jönköpings Södras lagbygge dom senaste tio åren. Toms lugn, positiva attityd och hängivenhet till fotbollen har bidragit till att vi i fredags hyllade honom som Grön Hjälte.

Beviset för att Tom är en Grön Hjälte lämnades över av Pernilla Ljungberg från styrelsen och vi ser fram emot Toms framtida insatser i föreningen och på planen.

Grön Hjälte Webb

Fredric Fendrich

Innan matchen mot Örebro 13 aug 2017 hyllades en av Jönköpings Södras största trotjänare. Att ha spelat 14 säsonger i samma klubb, varav 11 säsonger inom svensk elitfotboll är unikt. Fredric Fendrich är och förblir en Grön Legend. Fredric har inte bara spelat 300 a-lagsmatcher i Superettan och allsvenskan utan även bidragit till klubbens framgångar under åren i division 2.

Fredric har under sin karriär varit en viktig fotbollsspelare på planen och är via sin positiva attityd och i ambitionen att hela tiden utvecklas ett föredöme för fotbollsspelande ungdomar i bygden. Fredrics lojalitet till sin klubb är unik inom svensk fotboll.

Vi är otroligt tacksamma för de insatser Fredric gjort för Jönköpings Södra under sin karriär och ser fram emot hans framtida engagemang på plan.

XL 2286

Tommy Thelin

Måndagen den 17 juli 2017 uppmärksammade vi vår nummer 9 och lagkapten Tommy Thelin för de 300 tävlingsmatcher i Allsvenskan och Superettan som är genomförda i Jönköpings Södra a-lag under åren 2007 och till dags datum.

Tommy har under dom här åren inte bara varit en viktig fotbollsspelare på planen utan är via sin inställning, attityd och lojalitet till klubben ett föredöme för fotbollsspelande ungdomar i bygden.

Nu när Tommy nått 300 tävlingsmatcher i Jönköpings Södras a-lag tar han plats bland de som benämns Grön Legendar.

Grön

Jesper Svensson

Jesper Svensson har under sina 13 år i Jönköpings Södra IF uppnått mer än 300 tävlingsmatcher i den gröna tröjan. Debuten skedde redan 2009 och har nu resulterat i utmärkelsen Grön Legend.

Jesper Svensson kom till Jönköpings Södra från sin moderklubb Habo IF. Bortsett från en utlåning till Husqvarna FF 2010 har han varit klubben trogen.

Jeppe är en av klubbens största och mesta spelare i modern tid. Under sin tid i klubben har han blivit omtyckt både på och utanför planen och kommer utan tvekan att vara saknad den dagen han lämnar sin aktiva karriär i föreningen.

AX1 1601 (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1) (1)