Conny

Conny Nilsson ny sportchef för dam

2022-12-22

Klubben har under en tid sökt en sportchef på damsidan och nu står det klart att det blir en comeback i klubben för Conny Nilsson. Avtalet är skrivet på två år.

Conny Nilsson var huvudtränare för damlaget från starten i division 4 och tre år framåt. Efter ett års bortavaro står det nu klart att Conny tar över som ny sportchef för damerna. Avtalet är skrivet på två år.

- Vi är väldigt glada att Conny kommer tillbaka till klubben. Rollen som sportchef kommer att vara väldigt viktig för oss, då vi har en långsiktig ambition att vara det naturliga valet för tjejer i Jönköping som satsar på sin fotboll. Utöver det har vi en långsiktig ambition att nå eliten på damsidan, och där är vi övertygade om att Conny kommer att kunna bidra med sin erfarenhet och sitt kunnande, säger Sebastian Lagrell.

- Sen den här möjligheten dök upp, och jag fick chansen att hoppa på igen har det inte funnits någon tvekan från min sida. Jag vill vara med på den här resan och jag har gett mig fan på att vi ska nå eliten en dag, säger Conny Nilsson.

Fler nyheter

Till alla nyheter