Lovesmedia Jsödra Rosengård 20240427 40

Dzenis Kozica inför Ljungskile borta

2024-05-16

Det blev förlust hemma mot Tvååkers IF i måndags. Nu väntar Ljungskile SK borta på söndag. - Jag försöker tänka framåt och jobba hårdare för att det ska bli bättre, säger Dzenis Kozica.

Det har varit några tunga förluster på rad nu. Hur hanterar ni det som lag?
- Vi har haft en sämre period nu och vi har såklart pratat igenom vad som behöver förbättras. Det är viktigt att vi håller ihop som lag, att vi är positiva och bara kollar framåt - och jobbar ännu hårdare för att bli bättre. Vi är såklart lika missnöjda som våra supportrar, och vi är otroligt tacksamma för deras stöd. Tillsammans ska vi vända det här.

Hur hanterar du det personligen?
- Som fotbollsspelare kommer det alltid komma motgångar. Jag försöker tänka framåt bara och jobba hårt för att vi ska bli bättre.

Vad är det som inte riktigt funkat för er den senaste tiden?
- Vi har slarvat och släppt in för billiga mål i de senaste matcherna, samtidigt som vi inte varit tillräckligt bra i båda straffområdena.

Vad tar ni med er som något positivt från de senaste matcherna?
- Vi tar med oss att vi ändå jobbat oss tillbaka när det gått emot oss eller när vi hamnat i underläge. Vi lärt oss av misstagen från de matcherna.

Vad tror du om motståndet Ljungskile på söndag?
- Alla matcher i den här serien är tuffa. Det har vi fått känna på i inledningen.

Hur är känslan i laget inför matchen?
- Vi har haft en bra energi i laget sedan den senaste matchen. Vi har pratat om vad som behöver bli bättre, så vi ser fram emot matchen och att plocka med oss tre poäng hem till Jönköping.

 

Matchfakta

Avspark: Söndag 19 maj kl. 16.00
Arena: Skarsjövallen
Digitala 50/50-lotterKöp genom att klicka här
Sändning: Se matchen live på Ettan Play

Fler nyheter

Till alla nyheter