AX2 1180

Framåt och uppåt

2022-06-03

Efter Superettans tio första omgångar ligger klubbens herrlag på negativ kvalplats med endast sju inspelade poäng.

Med det rådande tabelläge som gäller så finns det ingen i organisationen, i och utanför laget, som kan eller vill ta situationen på annat än största allvar. Det hårda jobbet som lagts ner under säsongen så långt måste på alla sätt förstärkas ytterligare.

Tabellplaceringen tillsammans med det rådande skadeläget i truppen medför att arbetet med att hitta förstärkningar pågår för fullt. Prioriterade positioner är en målvakt, en mittback och en renodlad forward. Det tidiga sommaruppehållet bedömer vi på många sätt som lägligt för laget, dock stökar det till det något då det sk. ”sommarfönstret” öppnar först 15 juli. Ambitionen är trots detta att kunna presentera första kompletteringen innan dess.

Andra prioriterade aktiviteter är att ge laget de bästa möjliga förutsättningar för att kunna nyttja perioden fram till återstarten den 28 juni så positivt och effektivt som möjligt. Det är inte någon i organisationen som accepterar den befintliga placeringen i tabellen därför finns det bara en ambition som gäller - ”framåt och uppåt”. Varje steg uppåt i tabellen är den enda vägen. Föreningen kommer under kommande veckor att bjuda in till aktiviteter där medlemmar och supportrar till J-Södra kan närvara och på det sättet också ge sitt fortsatta stöd till - ”framåt och uppåt”.

Fler nyheter

Till alla nyheter