AX2 1239

Intensiv södralördag!

2023-02-02

Det blir en intensiv lördag med olika J-Södraaktiviteter då herrarna spelar hemma mot Helsingborgs IF, vi deltar på Smålands Litteraturfestival och genomför en föreningskonferens på Scandic Elmia.

Träningsmatch mot Helsingborgs IF

På lördag spelar herrarna sin andra träningsmatch för året när vi gästas av Helsingborgs IF som är tillbaka i Superettan efter fjolårets degradering från Allsvenskan.

Matchen spelas på Jordbrovallen med start kl. 13.00.

Smålands Litteraturfestival - SmåLit

SmåLit genomförs på Stadsbiblioteket i Jönköping och J-Södra är representerade på festivalen genom L-G Åkerberg som både marknadsför och säljer 100 års-boken.

J-Södra är dessutom med i programmet då L-G Åkerberg både berättar om boken och klubbens 100-åriga historia. SmåLit är öppet mellan kl. 11.00-16.00 och L-G Åkerberg finns på scen med start kl. 13.05.

Föreningskonferens

För första gången på många är det dags att genomföra en föreningskonferens vilket sker på lördag på Scandic Elmia. Samtliga ungdomsledare, representanter från herr- och damtrupperna, anställda på sportkontoret och styrelsen är inbjudna till konferensen.

Syftet med föreningskonferensen är att aktiva inom föreningen ska lära känna varandra bättre samt att alla ska få en gemensam bild över föreningens nuläge vad gäller värderingar, sportsliga strategier, ekonomi och vilka krav och förväntningar vi gemensamt ska förhålla oss till. Konferensen ska även syfta till att synliggöra de förbättringsområden som föreningen ska fokusera på under den kommande säsongen.

Tillsammans ser vi fram emot en intensiv södralördag!

Fler nyheter

Till alla nyheter