Namnlo S Design 1

Jönköpings Södra IF i samarbete med HusmanHagberg

2024-04-18

Det är med stor glädje vi kan informera om ett nytt samarbete som gynnar vår förening och dess medlemmar. Mäklarbyrån HusmanHagberg i Jönköping går in som partner till föreningen med ett fantastiskt erbjudande till vårt nätverk av sponsorer och medlemmar.

Du som är medlem eller involverad i J-Södra som förening kan via vårt samarbete anlita HusmanHagberg för ett försäljningsuppdrag där betydande del av arvodet (upp till 10.000kr) vid försäljning av Er bostad går tillbaka oavkortat till föreningen. De kommer också att erbjuda kostnadsfria värderingar för de som vill få ett uppdaterat värde på sin bostad för nutida eller framtida behov.

- ”För oss som förening är det extra kul att HusmanHagberg går in som partner och hjälper till på resan tillbaka till Svensk Elitfotboll. Utöver detta fina erbjudande till våra medlemmar och partners finns HusmanHagberg också med som en traditionell sponsor i föreningens långsiktiga målbild om bygdens lag” berättar Mikael Andersson, Jönköpings Södra IF.

- ”Vi på HusmanHagberg är en lokal mäklarbyrå i Jönköping som utöver sin kärnverksamhet brinner för att skapa förutsättningar för föreningsliv och samhällsnytta. Jag själv är uppvuxen inom fotbollen och ser det som en självklarhet att försöka bidra till föreningen och skapandet av ett långsiktigt bygdens lag, detta med fokus på både pojk- och flicklag. Vi ser framemot att följa föreningen under året och hoppas på att få träffa supportrar och medlemmar på Stadsparksvallen” avslutar Oktay Cimen, VD och ägare på HusmanHagberg Jönköping.

Tel: 036-66770

Mail: jonkoping@husmanhagberg.se

Ange: Samarbete J-Södra

Unknown

Fler nyheter

Till alla nyheter