Lovesmedia Jsödra Falkenberg 20240413 87 (1)

På måndag - Halsdukens Dag!

2024-05-07

Halsduken är och har alltid varit en stark symbol för supporterskap och ett sätt för dig att visa din lagtillhörighet. På måndag hyllar vi halsduken genom halsdukens dag!

Halsdukens är ofta det sista som tas från hatthyllan och hängs runt halsen innan färden till arenan på matchdagen. Den Grönvita halsduken värmer inte bara in i hjärtat, utan är även en tydlig identitetsmarkör - och nästa hemmamatch visar vi tillsammans att vi är Jönköpings Södra!

När Tvååkers IF kommer till Stadsparksvallen på måndagen den 13 maj klockan 19:15 har Jönköpings Södra IF en uppmaning till alla grönvita supportar:

Bär din halsduk, ställ dig upp och lyft den över huvudet när det är dags för inmarsch - så skapar vi en mäktig och minnesvärd grönvit inramning!

Säkra din halsduk!

Under hela matchveckan (7-13 maj) kommer J-Södrahalsdukar säljas via webben till ett grönvitt pris - för att alla ska kunna vara med och visa sina färger. Samma pris gäller även på matchdagen i vårt souvenirtält på arenan.

Klicka här för att förköpa din halsduk, hämtas i souvenirtältet på matchdagen eller skickas direkt hem till dig. Du väljer själv i samband med att du beställer.

Biljetter

Via vår biljettshop på webben kan du i lugn och ro planera ditt besök på Stadsparksvallen. Du väljer själv vart du vill sitta och du kan betala med kredit - betalkort, Internetbank eller swish.

Säkra din biljett genom att klicka här!

Fler nyheter

Till alla nyheter