AX1 1132

SÄSONGSPREMIÄR MOT IFK VÄRNAMO

2022-01-28

I morgon spelar vårt herrlag säsongens första träningsmatch och för motståndet står IFK Värnamo. Matchen spelas på Ljusevekas konstgräs i Värnamo och startar kl. 13.00.

Efter tester, två träningsveckor och upptaktsträff på Junebäcken är det dags att träningsspela. Matchen mot IFK Värnamo är den första i raden av 11 träningsmatcher som

är planerade fram till säsongsstarten i Superettan. Under fjolårets säsong fick vi ses oss besegrade av IFK Värnamo såväl i hemma- som bortamatchen så vi kan räkna med ett gäng som vill visa att man kan vinna och skapa derbykaraktär, även i en träningsmatch.

Vi kan räkna med att få se många spelare få speltid under lördagens match och klart är att nyförvärven Henrik Löfkvist och Adnan Maric missar matchen. Det är dock planerat att vi får se två provspelare under lördagen och det handlar om Hampus Ferhm från Landskrona och ivorianske mittbacken Mohamed Akandji.

Matchtrupp och startelva kommer presenteras under lördagen och ni hittar även samtliga planerade träningsmatcher under https://www.jonkopingssodra.se/gaa-paa-match/matcher/herrlaget/

 

AX1 1132

Fler nyheter

Till alla nyheter