F16828E2 3F57 4C60 AD9F D329C522F3E3

Seger över Åtvidaberg

2023-01-28

I årets första träningsmatch för herrarna blev det seger med 1-0 mot Åtvidaberg.

Första halvleken inleddes med ett klart övertag för Jönköpings Södra. Segermålet kom efter en situation där Taylor Silverholt går på mål med bollen och gästernas målvakt kan rädda. På returen skjuter Robin Book in bollen i mål.

I andra halvlek gör Södra ett antal byten, bland annat gjorde Alexander Eriksson sin a-lagsdebut i målet. Matchen tappade tempot i andra halvleken, inget av lagen skapade särskilt mycket och Eriksson fick aldrig riktigt testas i målet.

Vi är glada över att vi vann första träningsmatchen på försäsongen. Vi visar på en god lagmoral och följer vår plan genom matchen. Särskilt kul är det att vi håller nollan, säger Andres Garcia.