20220305 15 42 26 0407 Webb

Vi åker hem med tre sköna poäng

2022-04-18

Måndagens bortamatch mot IK Brage slutade i en efterlängtad seger och vi åker hem med tre sköna poäng i bagaget.

Matchen startade på bästa sätt då vi kunde ta ledningen med matchens första mål redan i den sjätte minuten. Det kom till efter att Marko Nikolic spelat in bollen i hemmalagets straffområde vilket resulterade i ett missförstånd mellan Brages försvarare och målvakt och självmålet var ett faktum. Dessvärre tvingas vi till vårt första byte redan efter 21 minuter då Peter Gwargis bärs ut på bår och ersätts av Elias Nordström. Kvitteringen kommer först i slutminuterna av den första halvleken och vi går till pausvila med 1-1.

I den 65:e matchminuten jobbar vi fast bollen utanför hemmalagets straffområde och efter en tilltrasslad situation där både Robin Boook och Elias Nordström sliter till sig bollen så är det den sistnämnde som kan rulla i ledningsmålet. Därefter skapas det inga större målchanser åt några håll och efter 90+5 spelade minuter så kan vi räkna in säsongens första trepoängare.